Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar, ook in de avonduren!

Over Ons

Ons team bestaat uit Ray, Dylan, Barbara en Tyren.    

Ray: Eigenaar, fietsreparateur en verkoper. 
Dylan: fietsreparateur en verkoper. 
Barbara: Mede eigenaar, directeur social media. 
Tyren: Onze buitenschoolse hulp.    

Ray woont met zijn vrouw Barbara sinds 2012 in Vathorst en is in 2017 begonnen met Fietsreparatie Vathorst. Na 18 jaar bij verschillende fietsenwinkels te hebben gewerkt werd het tijd om zelf iets te gaan beginnen. 
Ik zat al langer met het idee om iets voor mezelf te gaan doen in de fietsen, al snelontstond Fietsreparatie Vathorst. Een concept waar de klanten maximaal ontzorgd worden om dat wij naar jou toe komen, wij bieden goede service en kwaliteit. Wij zijn gericht op onderhoud en reparatie en daarnaast ook steeds meer op verkoop. 
Ondertussen kunnen we zo bijna alles aanbieden waar de klant om vraagt, en anders zoeken wij altijd een passende oplossing samen met de klant. 
Als een klant een probleem heeft met de fiets zijn wij zeer gemotiveerd om het probleem op te lossen.    

Dylan: Dylan is onze top monteur en is altijd gedreven om de juiste oplossing te vinden. Hij is gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes en in elektrische fietsen.   Barbara : Helpt mee in en om de zaak. Zij doet onder andere social media, events en allerlei randzaken. Ook met kleine klusjes zoals kinderzitje monteren, fietsen uitpakken.    
Tyren: Is erg handig en hard werkend, lekker allroud en komt af en toe uit school meehelpen.

  5 star review  

  Wilbert Rouwhorst Avatar Wilbert Rouwhorst
  8 March 2018

  positive review  Wat een geweldige service aan huis! 🤩Zelfs op het laatste moment. Heel erg bedankt voor de goede zorgen! Amy fietst weer veilig naar school. Wij komen zeker terug. 👍🏻Groetjes Familie Dokter uit Hoevelaken

  Sandra Dokter van Esveld Avatar Sandra Dokter van Esveld
  10 July 2019

  positive review  Super snelle service voor een goede prijs 👍🏻

  Arianne Wolters Avatar Arianne Wolters
  30 August 2020