Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar, ook in de avonduren!

Gratis haal- & breng service geld voor:
Amersfoort Vathorst, Amersfoort, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Bunschoten-Spakenburg en omgeving.

Voor de regio buiten deze straat rekenen wij €25.00,- voorrijkosten per reparatie:
Soest, Soesterberg, Zeist, Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Huizen, Hilversum, Naarden Bussum en omgeving. 

Buiten deze regio kunnen wij ook naar u toe komen, vraag naar de voorwaarden.

Voor reparaties kunt u een afspraak maken in onze agenda. Reparaties en klein onderhoud voeren wij ter plaatsen uit in onze reparatie bus. Bij grote reparaties en groot onderhoud nemen wij uw fiets mee en repareren deze in onze werkplaats. U kunt gebruik maken van een gratis leenfiets.

  positive review  Vandaag mijn fiets door Ray laten maken. Top service, mooi op tijd , perfecte communicatie, zeer service gericht en prima prijs kwaliteit. Zeker aan te bevelen. Ik zeg...gewoon doen 👌🏿✅👍🏽

  Nathalie Kaaijk van Rijn Avatar Nathalie Kaaijk van Rijn
  30 March 2020

  positive review  Ik ben zeer tevreden. Toen een nieuwe achterband op mijn fiets nodig was kwam Ray snel langs. Omdat een speciaal formaat band nodig was dat hij niet op voorraad had nam hij mijn fiets mee en bestelde hij het benodigde. Na anderhalve werkdag bracht hij mijn fiets terug. Hij komt zijn afspraken na en werkt netjes.

  Niels Hartgers Avatar Niels Hartgers
  1 April 2020

  positive review  Respect en compliment voor de snell en goed service. Mijn bakfiets rijd hel veilig bedankt voor jou Ray.