Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar, ook in de avonduren!

Fiets van de Zaak

Op zoek naar fietsen voor uw bedrijf? Fietsreparatie Vathorst is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van:

 • Fietsen van de zaak lease & koop
 • Specifieke branche oplossingen voor o.a: Delivery, de Zorg en KDV-BSO
 • Onderhoudscontracten op maat
 • EÊn aanspreekpunt met goede en snelle service
 • Onderhoud en reparatie bij u op locatie

Fietsreparatie Vathorst kan u ondersteunen in uw mobiliteitsvraagstuk wanneer het gaat om fietsen van de zaak, denk hierbij aan fietsen voor uw medewerkers of eigen bedrijfsfietsen (koop of lease) eventueel in uw eigen huisstijl.   Wij leveren veel merken fietsen o.a. Batavus, Gazelle, Koga, Sparta, Cortina en Popal. Interesse in een ander merk? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsfietsen:

Voor bedrijven in de delivery branche bieden wij specifieke maatwerk oplossingen met speciale delivery fietsen en alles-in-een onderhoudspakketten. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u te bespreken wat de het beste bij uw bedrijf past.

Specifieke branche oplossingen voor o.a: Delivery, de Zorg en KDV-BSO:

Er zijn veel mogelijkheden voor verschillende branches. Zo hebben wij in ons aanbod delivery fietsen, speciale en aangepaste fietsen maar ook gewone fietsen en E-bikes.   Wat is voor uw bedrijf of instelling de beste oplossing? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee en komen met een maatwerk plan specifiek voor uw organisatie.

  positive review  Super snelle service voor een goede prijs 👍đŸģ

  Arianne Wolters Avatar Arianne Wolters
  30 August 2020

  positive review  Vandaag mijn fiets door Ray laten maken. Top service, mooi op tijd , perfecte communicatie, zeer service gericht en prima prijs kwaliteit. Zeker aan te bevelen. Ik zeg...gewoon doen 👌đŸŋ✅👍đŸŊ

  Nathalie Kaaijk van Rijn Avatar Nathalie Kaaijk van Rijn
  30 March 2020

  positive review  Vandaag even de fiets aan huis laten repareren door Ray. HANDIG!!! Naast de lekke band, werd door Ray de fiets onderworpen aan een grondige inspectie. Helemaal top!👍