Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar, ook in de avonduren!

Fiets van de Zaak

Op zoek naar fietsen voor uw bedrijf? Fietsreparatie Vathorst is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van:

 • Fietsen van de zaak lease & koop
 • Specifieke branche oplossingen voor o.a: Delivery, de Zorg en KDV-BSO
 • Onderhoudscontracten op maat
 • Eén aanspreekpunt met goede en snelle service
 • Onderhoud en reparatie bij u op locatie

Fietsreparatie Vathorst kan u ondersteunen in uw mobiliteitsvraagstuk wanneer het gaat om fietsen van de zaak, denk hierbij aan fietsen voor uw medewerkers of eigen bedrijfsfietsen (koop of lease) eventueel in uw eigen huisstijl.   Wij leveren veel merken fietsen o.a. Batavus, Gazelle, Koga, Sparta, Cortina en Popal. Interesse in een ander merk? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsfietsen:

Voor bedrijven in de delivery branche bieden wij specifieke maatwerk oplossingen met speciale delivery fietsen en alles-in-een onderhoudspakketten. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u te bespreken wat de het beste bij uw bedrijf past.

Specifieke branche oplossingen voor o.a: Delivery, de Zorg en KDV-BSO:

Er zijn veel mogelijkheden voor verschillende branches. Zo hebben wij in ons aanbod delivery fietsen, speciale en aangepaste fietsen maar ook gewone fietsen en E-bikes.   Wat is voor uw bedrijf of instelling de beste oplossing? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee en komen met een maatwerk plan specifiek voor uw organisatie.

  positive review  Wij zijn superblij met de geweldige service van Ray. Snel, kennis van zaken en goede adviezen. En aan huis, wat een luxe!

  Simone Visser Avatar Simone Visser
  1 February 2018

  positive review  Top service én mijn fiets is weer als nieuw. Echt een aanrader!

  Lakeside Sup Avatar Lakeside Sup
  13 September 2017

  positive review  Mijn dochter kreeg bij school een lekke band en Ray rijdt naar haar middelbare school in het centrum van Amersfoort, repareert de fiets en mijn dochter kon die middag weer zelf naar huis fietsen! Topservice!!!